365, waarom ik er (voorlopig) mee stop

Tot begin dit jaar gaf ik mijn overtollige spullen vaak weg via een aantal Facebook groepen. Of ik bracht het naar de kringloop. Wat waardevollere spullen probeerde ik te verkopen. Het koste redelijk veel energie, maar gaf ook veel plezier. Ik had voor dit jaar echter een leuk plan, ik zou elke dag iets uitzoeken om weg te geven op mijn eigen site. Op die manier konden meer mensen meedingen en iets leuks ontvangen, want de groepen zijn alleen voor mijn eigen regio. Bovendien zou het een soort document zijn voor later, dat ik aan het einde van het jaar op terug kon kijken welke spullen weer aan een nieuwe ronde zouden beginnen bij andere mensen. Ik heb er diverse soorten spullen opgezet, maar op het meeste ervan kreeg geen reactie, waarna ik het alsnog in de Facebook groepen zette en daar vond het dan een nieuwe eigenaar. Ik heb overwogen om gewoon door te gaan, maar ik ga heb toch besloten er voorlopig mee te stoppen. Alle gebeurtenissen rond het virus kosten me extra energie en deze manier van weggeven is dan gewoon niet praktisch. Ik vind het heel jammer, het was een leuk experiment. Bedankt voor degene die hebben gereageerd. Sommige hebben hun spulletjes al in huis, anderen zal ik nog benaderen.

Bedankt voor het langskomen en misschien tot binnenkort. Mocht je op Instagram zitten, daar ben ik het meest actief als @terralita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *