365 dagen, 365 dingen

Goede voornemens? Ja ik heb een leuk plan voor 2020. Ik heb best veel spullen en heel wat informatie verslonden over ontspullen en opruimen. Dit jaar ga ik elke dag een post maken met spullen wie ik wel kwijt wil. Soms met een verhaaltje of toelichting erbij waarom deze mijn huis gaan verlaten.
Ik wil wel graag dat mijn spulletjes een nieuw huis krijgen, want zomaar weggooien vind ik jammer. Ik heb dus het volgende idee: Je kunt als bezoeker een aantal dagen reageren als je belangstelling hebt in het ding van de dag. Meer reacties? dan verloot ik het artikel. De spullen mogen dan meestal gratis opgehaald worden, of ik stuur ze op tegen verzendkosten. Geen reacties? dan breng ik ze naar de kringloop of vergelijkbaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *