Workshops

Wil jij een leuke creatieve workshop met papier doen? Dat kan. Je kunt je via deze website opgeven. Heb je een groepje van 3-5 personen? Prima, dan kunnen we in overleg een tijd en datum afspreken. Ook is het mogelijk uit diverse projecten te kiezen. Enkele voorbeelden:

– 10 kaarten in 1 avond. Maak 10 (bijna) dezelfde kaarten via de Asembly line techniek, ideaal voor kerstkaarten of iets vergelijkbaars.
– Doosje met 5 eenvoudige kaarten, enveloppen en labeltjes. Ideaal om cadeau te geven omdat de ontvanger zelf de labeltjes kan bevestigen met groet naar keuze.
– 5 kaarten in 1 avond. Maak 5 verschillende kaarten met verschillende (stempel) technieken die je zelf uit mag kiezen. (de technieken zijn dan wel voor je hele groepje hetzelfde) Je maakt ook een mooie stevige verpakking om ze in te doen.
– Maak je eigen journal met boekbind-technieken
– Versier een notitieboekje met chloor, inkt en stempels
– Maak en versier een cupcakedoosje (en ja… je krijgt ook lekker twee cupcakes mee naar huis om er in te doen)
– Maak een melkpakje geschenkverpakking
– Maak en versier 3 verschillende kleine doosjes, keuze uit verschillende soorten.
– Techniekenavond, leer diverse stempel technieken en pas deze toe op leuke tags, kaarten en een doosje.

De prijzen van de workshops variƫren tussen de 5 euro en 15 euro pp en zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers. Bij de meeste
workshops zit ook een beschrijving zodat je thuis er ook mee aan de slag kunt. Bovendien kun je de workshop ook als pakketje afnemen als je niet in de gelegenheid bent om de workshop te volgen.

Nu al enthousiast en wil je meer informatie? Neem dan contact met me op, klik op wie is Aolt.

2 thoughts on “Workshops

 1. MTC Arensman

  Beste Alita,

  Ik wil je hartelijk bedanken voor het leuke project papier 31! Iedere dag was het bijna het eerste waar ik even naar ging kijken en pakte mijn doos papier 31 erbij om tegelijk met het filmpje het projectje te maken. Bijzonder leuk vond ik de aflevering van het filigraan. Ik ben namelijk de secretaris en redactie van de filigraanvereniging, doe het al meer dan 30 jaar, het filigranen. Erg leuk om het zomaar eens tegen te komen.
  Nogmaals dank voor deze leuke maand!
  Vriendelijke groet, Tineke

  Reply
  1. admin Post author

   Hoi Tineke, bedankt voor je leuke berichtje. Wat fijn dat je genoten hebt, dat vind ik echt super om te horen. Ik had jaren niets met filigraan gedaan, maar ik kwam het een paar jaar geleden in Denemarken weer tegen. En dan gebruikten ze wat grotere strookjes dan ik gewend was om leuke decoraties te maken. Groetjes Alita.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *