De oktober box van Hollands handwerk geluk.

Hallo en welkom,
Misschien ben je hier terecht gekomen door de leuke box van Hollands handwerkgeluk. Leuk dat je mijn site hebt opgezocht, helaas wordt deze niet heel regelmatig bijgewerk. Gelukkig zijn er wel wel verwijzingen naar social media. Op Instagram plaats ik mijn meeste creatieve projecten en op Youtube heb ik een maandelijkse video podcast.
Heb je nog niet van Hollands Handwerk geluk gehoord? Dan verwijs ik je sowieso graag naar de website van Siets aan de maak waar je meer informatie over deze leuke box kunt vinden. Ik zal je wel alvast vertellen over de oktoberbox. Dit was de eerste box van Sietske en ik mocht hieraan meewerken. In de box vind je zoals elke maand mini’s en extra’s van Nederlandse creatievelingen. In oktober waren dit prachtige garens van Crealien designs. Een handig blikje met markeerders van Studio woord en draad een unieke illustratie van The Purple lady designs en tenslotte het Jakobsladder patroon van mij, Atelier Aolt. De garens waren mooi gevarieerd en smaakten naar meer en ook de andere items vielen zeker in de smaak. Vind je het leuk om nieuwe indie dyers van Nederlands bodem te ontdekken dan is deze box zeker een aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *