Kleuterboekje Covid-19

Mijn zoontje van 5 had vragen over het virus waar hij nu zoveel van hoorde. Ik besloot daarom en knutselboekje voor hem te maken waarin we spelenderwijs een aantal van die vragen beantwoorden. Zo kun je virussen zoeken, handen wassen en een lineaal maken van 1,5 meter. Ik kreeg heel veel leuke reacties op instagram dus besloot ik nog meer boekjes te maken en later heb ik nog een versie gemaakt die je kunt downloaden.

Op de foto zie je links het geprinte boekje op A5 formaat, deze is kant en klaar en inclusief de doorzichtige sheets. Dit boekje kost 5 euro voor onkosten, stuur een email naar atelieraolt@gmail.com om te bestellen.
De rechterversie is op A4 formaat en kun je hieronder gratis downloaden.
Wat heb je nog nodig:
(Wasbare) stiften of inkt, Schaar, lijm.
Wat je heb je daarnaast nog nodig bij de downloadversie:
Permanente stiften of alchoholmarkers, 2 transparante sheets, 1 vel zwart papier, 1 vel wit papier, washi tape.

Let op: Mocht het op je tablet of telefoon niet goed downloaden (laat alleen eerste pagina zien) klik dan op de naam van het bestand ipv de download knop, probeer het op een computer of stuur me een email, dan stuur ik je het pdf bestand.

Heb je nog vragen? Dan kun je deze stellen via de email: atelieraolt@gmail.com of klik hier voor social media links. Ik vind het ook leuk om te horen hoe jouw kleuter het boekje vond.

Alex met zijn boekje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *