Ik heb een heel fijn plan voor 2019 waardoor je al  je mini’s kunt gebruiken, je resten wol en garen. Ik ben namelijk druk bezig met de voorbereidingen van de patronen-club: Alle Restjes Verzamelen. Hierin komen minimaal 12 patronen voor 1 bedrag geschikt voor restjes en mini’s. Elke maand komt er een patroon beschikbaar waarmee je een leuk project kun maken. Het zijn diverse soorten patronen, shawls, muts, wanten en sokken. onderzetters en hoezen. Het meeste zal breien zijn, maar er zullen ook haakpatronen tussen zitten. Volg me gerust op Instagram om op de hoogte te blijven. Of wordt lid van de Ravelry groep en praat lekker mee.

Veelgestelde vragen:

 Wat is het ? 

Een patronen club van 12 maanden waarbij elke maand een ander patroon beschikbaar wordt. Je kan deze aanschaffen via mijn Ravelry winkel onder de naam Atelier Aolt.

Waarom zou ik mee doen?

De patronen zijn ideaal om je restjes en ministrengen te gaan gebruiken. Maar ze zijn ook geschikt voor je gewone strengen. Ideaal om je voorraad garen te gaan gebruiken. 

Wat voor patronen komen er? 

Er zitten verschillende soorten patronen in de club, kussens, dekentjes,  shawls in diverse maten en vormen, zoals driehoek, rond, puntcol, etc, sokken, wanten, mutsen etc.

Wat krijg ik elke maand? 

Elk patroon verschijnt als PDF bestand dat je op een tablet kunt lezen of uit kunt printen. Ook komt er een video beschikbaar waarin bepaalde technieken en onderdelen van het patroon worden behandeld. 

Wanneer start de club

De patronen club start in januari 2019, maar je mag ook later instappen. De vorige patronen zijn dan al beschikbaar en staan dan al voor je klaar. 

En… hoeveel kost dat dan? 

Normaal kosten mijn patronen € 3,63 (inclusief btw) op Ravelry. 

Alle 12 patronen samen gaan 24 euro (inclusief btw) kosten. Dus je betaald maar  € 2,- per patroon. Je betaald in 1 keer zodra je de club aanschaft. 

Is er ook nog een leuke actie?

Goed dat je het vraagt. Als je meteen in januari start dan betaal je het speciale tarief van € 18 euro (inclusief btw) dus maar € 1,50 per patroon.

Ik wil graag via de e-mail meedoen, kan dat ook? 

Ja, dat kan. Stuur me je gegevens in een email op atelieraolt@gmail.com en dan stuur ik je een betaalverzoek. Daarna ontvang  je de patronen elke maand via de email. De prijzen zijn hetzelfde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *