De laatste dag van #papier31 alweer en ik heb een hele leuke techniek voor vandaag bewaard. We gaan werken met acrylblokjes, spuitflesje, inktkussen en aquarelpapier. Ik breng wat inkt aan op het blokje, spray hierop water en druk op het papier. Ik breng 6 vlakken aan en laat het drogen. Nu breng ik op dezelfde manier de vorm van een vlinder aan. En zonder water de rest van de vlinder. Ik heb een lintje gekleurd met een alcoholmarker en doe dit om het stuk papier. Klik hier om de video op Youtube te bekijken met alle details.

Ik heb ontzettende genoten van het maken van alle kaarten, ik moet ook eerlijk zeggen dat het best hectisch was om alle kaarten en video’s voor te bereiden, filmen, editen en online zetten. Maar het is gelukt. Ik hoop dat jullie de technieken en video’s’ met veel plezier hebben bekeken. En misschien volgend jaar weer 🙂 In de tussen tijd zal ik regelmatig andere creatieve dingen posten op deze blog en op mijn youtube kanaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *