In deze serie plaats ik op de 2e en 4e maandag van de maand een project dat ik heb uitgeprobeerd van Pinterest of Freubelweb. Deze keer versier ik plastic verpakking met draad.

Ik kreeg laatst een prachtig mini boeketje van mijn werk die niet zo goed in mijn standaard vaas paste maar ik had nog wel een plastic verpakking van badzout liggen.  Met wat katoenen garen en wat tape heb ik deze versierd. Ik heb twee strookjes dubbelzijdig tape aangebracht op de voor en achterkant. Daarna ben ik netjes gaan wikkelen tot ik tevreden was. Het oker kleurig stukje touw zat aan het boeket en heb ik hergebruikt.

De link naar de inspiratie pin kun je vinden door op de tekst te klikken of ga naar mijn Pinterest bord: Maak met me mee maandag. Let op! Ik was niet onder de indruk van de website waar de pin naar toe verwees. Er was veel irritante reclame/click-bait en geen uitleg. Ik vond de foto’s van de pin al voldoende als inspiratie deze keer. (Foto’s pin en website waren precies hetzelfde)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *