De laatste #mmmmmaandag van deze maand alweer. Vaak verzamel je heel veel pins op Pinterest en Freubelweb en in deze serie ga ik er daadwerkelijk een paar maken. Je vind deze en de vorige terug op mijn Pinterest bord: Maak Met me Mee Maandag

Deze keer ga ik aan de slag met een link op freubelweb. Het is een leuk driehoekig mini tasje dat je maakt van een stukje dun (kunst)leer, wat textiellijm en een sluiting. Op de website van Almost Makes Perfect vind je het patroon en de instructies. Dus ga daar eerst naar toe. (tekst gaat verder onder afbeelding)

Je print het patroon uit op een a4-tje. Dit knip je uit en trek je over op je (kunst)leer. Vouw het in elkaar en markeer waar je de sluiting wilt doen. Op de website gebruiken ze een sluiting die ik niet had, dus ik heb een kunststof drukknoop gebruikt. Het is van belang dat je eerst de onderste helft van de sluiting aanbrengt voor je het tasje gaat lijmen. Breng de textiellijm aan en laat het goed drogen. Gebruik clipjes om het goed aan te drukken. Als het droog is breng je de bovenste helft van de sluiting aan en is het tasje al klaar. Veel plezier ermee en tot de volgende maand.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *