Het is de 2e maandag in maart dus tijd voor een Maak met mee maandag,
Deze keer volgen we een pin met Krimpie Dimpie, dat krimpplastic van jaren geleden dat je misschien nog in je hobbykast hebt liggen. Ik had zelf nog een voorraadje en ik heb deze pin als inspiratie gebruikt. In de oorspronkelijke post van Zsazsazsu maakt ze mooie cirkels en een potlood. Ze gebruikt een oven om te verhitten.

Ik was wat eigenwijs en heb een hartjes pons gebruikt en de leuke Craft Dates stempels. Daarna heb ik een Heatgun gebruikt om ze te verhitten. Die techniek vind ik zelf prettiger en ik heb een video ingevoegd hoe ik deze gebruik. De inkt die ik gebruikte had ik niet goed genoeg laten drogen, daardoor zijn sommigen wat vlekkerig. Oeps. Leer van mijn fouten zodat die van jou mooier worden 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *