Button Bloghop

Welkom op de bloghop georganiseerd door de Nederlandse Stampin’ Up! demonstraties!
Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe Stampin’ Up! lente/ zomer catalogus 2015.

Als het goed is kom je hier via het blog van Do Bergen http://www.dospiration.nl

Hoe werkt een bloghop? Heel simpel! Deze bloghop start op het blog van Ilse van Vliet daar vind je een link, deze klik je aan en vervolgens hop je verder. Op ieder volgend blog staat een bericht met weer een link naar een volgend blog. Het is leuk om alle blogberichtjes te lezen, mooie dingen te bekijken en inspiratie op te doen!
Wat moet je doen? Je hopt van blog naar blog en je laat als je dat leuk vindt, gezellige reacties achter op de bloghopberichtjes bij de deelnemende demonstratrices.

Ik heb twee projecten gemaakt. Een kaart en een ladekastje.

Het eerste project is een kaart gemaakt met de Crazy about You stempelset en de Hello You thinlits dies. Ook heb ik de mooie Something Lacy achtergrond stempel gebruikt. De inkt en het papier is Crisp Cantaloupe. Ik heb het woord Happy gestanst en toen op Whisper white papier geplakt en uitgeknipt omdat ik het woord eerst niet genoeg op vond vallen, ik heb het opgeplakt met wat Stampin Dimensionals. Tenslotte wat Bakers twine en Rhinestones gebruikt als extra versiering.
IMG_3004.JPG
Voor mijn tweede project heb ik gekozen voor 1 van mijn favoriete producten uit de voorjaars/zomer catalogus: De Stacked with love Designer Series Paper Stack. Ik heb er een leuke ladekastje mee versierd. Het is een klein kastje van 2 inch hoog en 3 inch diep. De breedte is bijna 2 inch. Er zitten twee lades in en is gemaakt van 1 vel A4 cardstock en 1 velletje van de paper stack. Van de restanten kon ik nog leuke labels, bloemen of vlinders ponsen. Allereerst de foto van het eindresultaat, daaronder verdere instructies en een video, waarin ik laat zien hoe het kastje in elkaar wordt gezet. In de foto zie je drie verschillende doosjes, maar in de video behandel ik het Basic Black met Crisp Cantaloupe doosje. De andere doosjes waren mijn prototypen.

IMG_2994-1.JPG

Je hebt een vel A4 cardstock en een velletje DPS van de paper stack nodig,  Hieronder ook twee afbeeldingen hoe je precies moet snijden en rillen. Je begint met het A4 vel en snijdt een stuk van 5 x 8 1/4 inch, twee stukken van 4 5/8 x 3 1/2 en een stukje van 2 x 3 7/8. Van het vel DSP snijdt je twee stukken van 1 7/8 x 2 7/8, 1 stuk van 1 3/4 x 2 7/8 en twee stukjes van 1 3/4 x 3/4.  De restanten kun je voor versieringen gebruiken. we gaan nu de stukken rillen.

Het stuk van 5 x 8 1/4, het kastje, ril je op 2, 3 7/8, 5 7/8 en 7 3/4. daarna draai je het papier een kwartslag en ril je het op 1/2 en 3 1/2. De stukken van 4 5/8 x 3 1/2 zijn de lades en ril je rondom op 7/8 inch. Het stukje van 2 x 3 7/8 is het tussenschot en ril je op 1 inch, draai je 180 graden en nog eens op 1 inch rillen.
Voor de rest van de instructies raad ik aan de video te bekijken. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. In de video beweer ik trouwens eerst dat ik geen labeltje ga maken, maar doe dat stiekem wel 🙂

dsp-maten

a4-maten

 

 

 

 

 

 

 

Is de video hierboven niet automatisch zichtbaar zijn, maar wel een link? Kopieer die dan in je browser of klik op de link. Hartelijk bedankt voor je bezoek aan mijn blog, ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat.

Ga nu verder naar het blog van Tryntsje van Duren – http://www.sostampful.blogspot.nl en kijk wat voor moois zij heeft gemaakt, ook kun je een stapje terug naar de vorige blog.

VorigeVolgende

31 thoughts on “Blog hop

 1. Jolanda Stokvis

  wow, wat een leuke doosjes! ik kom zeker even terug om je tutorial te bekijken, nu even verder hoppen!

  Reply
 2. Caro

  Wat een leuke doosjes!
  En gaaf dat je er meteen een video en een beschrijving bij hebt gedaan.
  Dank voor het delen.

  Reply
 3. SusieWusie

  Zozo wat een gaaf project! Super gaaf ook dat er gelijk een beschrijving en zelfs filmpje bij zit! Leuk!

  Groetjes Suus

  Reply
 4. Liesbeth

  Ooh wat super mooi zeg, jij bent er echt druk mee geweest. Met geweldig resultaat , prachtige kleurcombinaties!!

  Reply
 5. Annelies

  Wat een ontzettend leuke doosjes heb je gemaakt. Ik kom zeker nog een keer terug om de beschrijving en je video eens op mijn gemak door te nemen.

  Reply
 6. Hetty

  Prachtige kaart en die doosjes zijn ook zo leuk en vrolijk. Bedankt voor de video en template.
  Ga ik zeker ook eens proberen.

  Reply
 7. Anne-Marie

  Hoi Alita, wat een leuke kaart heb je gemaakt. Maar het allerleukste vind ik toch het miniladekastje! Bedankt voor het plaatsen van de afmetingen en je video.

  Reply
  1. Alita Post author

   Dank je wel, nee hoor geen probleem. Je kunt rustig alle instructies etc. gebruiken. Mocht je ze op je eigen blog plaatsen dan vind ik een linkje naar mijn blog wel leuk.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *